SERVICII

SOLUTII DE SECURITATE

Servicii Windaco

Oferim clientilor nostri servicii specializate in domeniul securitatii:

Pentru ca noi ne respectam clientii printr-un nivel superior al calitatii serviciilor oferite, activitatea noastra se bazeaza exclusiv pe profesionisti care detin competente potrivit legislatiei in vigoare, precum si o experienta profesionala relevanta in domeniul evaluarilor de risc, prevenirii pierderilor, sistemelor tehnice de securitate, precum si a serviciilor asociate pazei cu personal uman. De asemenea, firma noastra este acreditata sa presteze serviciile de evaluare la risc, potrivit cerintelor legale in materie.

In speranta ca informatiile oferite va vor fi utile pentru anticiparea valorii adaugate a serviciilor noastre, ramanem deschisi pentru orice discutii pe care le considerati utile in realizarea unui parteneriat de succes.

Consultanta

Consultanta are ca scop evaluarea si alegerea solutiilor optime care sa corespunda cerintelor de securitate pentru fiecare client, fiind prioritar in implementarea oricarui serviciu de securitate.

Evaluarea riscurilor la securitatea fizica:

Din portofoliul de proiecte derulate pana in prezent mentionam colaborarea cu firme din domeniul farmaceutic, lanturi de magazine de tip retail, statii, hoteluri, complexe industriale, cladiri de tip mall….

SISTEME DE SECURITATE

Expertiza tehnica:
Windaco dezvolta solutii de securitate integrate pe platforme Genetec, Milestone…

INSTALATII ELECTRICE

Expertiza tehnica:
Proiectam si executam lucrari de instalatii electrice interioare sau de bransament, de joasa tensiune – 0,4KV….

Solutii cheie in domeniile:
Industrial
Retail
Administratie
Real Estate